Sun June 30
22:15 – 23:45
Groot Podium

The Smashing Pumpkins

In de grunge-storm die in de jaren negentig door de underground muziekscene raasde wist The Smashing Pumpkins steeds innovatief de wervelwind te luwen met hun mix van rock, pop, shoegaze, metal, goth, psychedelische en elektronische muziek. Frontman William Patrick Corgan (formerly known as Billy Corgan) en de zijnen definieerden zo het geluid van die kenmerkende periode, naast andere grote namen zoals Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam. The Pumpkins verkochten meer dan 30 miljoen albums, wonnen twee Grammy’s en mogen enkele van de grootste hits van de nineties op hun palmares schrijven: ‘Tonight, Tonight’, ‘1979’, ‘Disarm’, … De Amerikanen zijn de laatste jaren weer zeer actief, met als laatste wapenfeit het magistrale album ‘Atum – A Rock Opera In Three Acts’ (2023). Grote legendes van de alternative rock op het podium van Live is Live op zondag 30 juni!

Buy Tickets
The Smashing Pumpkins

Volledige afspeellijst

Live is Live Flower

TICKETINFORMATIE

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 90 euro. Wil je kunnen zien welke akkoorden de gitarist speelt? Of ontspan je liever in je eigen stoel om te genieten van onze concerten? Ontdek onze upgrades!

Vanaf dit jaar bieden we ook groepstickets aan,waarbij je negen tickets koopt en het tiende er gratis bij krijgt (zowel voor dagtickets als voor combitickets).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.