Fri June 28
21:15 – 23:45
Groot Podium

The National

The National heeft er een mooi productief jaar op zitten. De Amerikanen leverden twee prachtalbums af: ‘First Two Pages of Frankenstein’ en ‘Laugh Track’, met samenwerkingen met onder meer Phoebe Bridgers, Sufjan Stevens, Taylor Swift en Bon Iver. The National wentelt zich nog steeds graag in de melancholie, in de zachte melodieën, in de emotionele uitspattingen en in de golven van de liefde en het leven. De herkenbare stem van zanger Matt Berninger laaft en zalft, omzwachteld in poëtische lyrics en weemoedige hersenkronkels. The National komt terug naar Live is Live, op vrijdag 28 juni in Antwerpen deze keer. Bereid je voor om je onder te dompelen in hun bijzondere universum.

Buy Tickets
The National

Volledige afspeellijst

Live is Live Flower

TICKETINFORMATIE

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 90 euro. Wil je kunnen zien welke akkoorden de gitarist speelt? Of ontspan je liever in je eigen stoel om te genieten van onze concerten? Ontdek onze upgrades!

Vanaf dit jaar bieden we ook groepstickets aan,waarbij je negen tickets koopt en het tiende er gratis bij krijgt (zowel voor dagtickets als voor combitickets).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.