Sat June 29
16:30 – 17:30
Groot Podium

Sheryl Crow

De Amerikaanse singer-songwriter Sheryl Crow komt na meer dan twintig jaar eindelijk terug naar België! En dat zal met de kersverse plaat ‘Evolution’ onder de arm worden, want die komt in maart van dit jaar uit. De muzikante/zangeres is een rockster pur sang, een creatieve ziel die meer dan 35 miljoen verkochte albums, negen Grammy’s én samenwerkingen met o.a. Stevie Nicks, Willie Nelson, Keith Richards, Johnny Cash en Michael Jackson op haar zeer indrukwekkende palmares heeft staan. Haar combinatie van Midwestern country, aanstekelijke pop en feministische attitude (zie hits ‘All I Wanna Do’ en ‘If It Makes You Happy’) heeft eveneens een nieuwe generatie van songwriters aangestoken, zoals Olivia Rodrigo, Lorde, Best Coast en Haim. Kortom: de legacy van Sheryl Crow is goud waard. Een een gouden show zal het ook worden op Live is Live!

Buy Tickets
Sheryl Crow

Volledige afspeellijst

Live is Live Flower

TICKETINFORMATIE

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 90 euro. Wil je kunnen zien welke akkoorden de gitarist speelt? Of ontspan je liever in je eigen stoel om te genieten van onze concerten? Ontdek onze upgrades!

Vanaf dit jaar bieden we ook groepstickets aan,waarbij je negen tickets koopt en het tiende er gratis bij krijgt (zowel voor dagtickets als voor combitickets).

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.